globüli glukoz için ürünler (7)

Likviritigenin - Flavonoidler

Likviritigenin - Flavonoidler

Likviritigenin - Flavonoidler Katalog No: NST-10-173 CAS: 578-86-9 Saflık: %95 (HPLC) Moleküler formül: C15H12O4 Moleküler ağırlık: 256,25
Metilhesperidin - Flavonoidler

Metilhesperidin - Flavonoidler

Metilhesperidin, flavanon glikozid bileşen sınıfında doğal bir bileşiktir. Doğada, en yaygın olarak narenciye meyvelerinde, metilasyona uğramamış karşıtı olan hesperidin ile birlikte bulunabilir. Hesperidin gibi, ilk olarak Citrus limon.sp.'den izole edilmiştir. Katalog No: NST-10-128 CAS: 11013-97-1 Saflık: %98 (HPLC) Moleküler formül: C29H36O15 Moleküler ağırlık: 624,59
Aloe Emodin - Tüm ürünler

Aloe Emodin - Tüm ürünler

Eşanlamlılar: 3-Hidroksimetilkrizazin, Rhabarberon Katalog No: NST-10-200 CAS: 481-72-1 Saflık: %98 (HPLC) Moleküler formül: C15H10O5 Moleküler ağırlık: 270,24
Cycloastragenol - Tüm ürünler

Cycloastragenol - Tüm ürünler

Cycloastragenol, telomeraz aktivasyonu üzerindeki özellikleri için kapsamlı bir şekilde incelenmiştir. Telomerler, bilim insanlarının hücre yaşlanmasından sorumlu olduğuna inandığı kromozomların bir parçasıdır ve cycloastragenol'ün muhtemelen hücrelerin olgunlaşmasını engellediği düşünülmektedir. Cat. Nr:NST-10-159 CAS:78574-94-4 Saflık: %98 (HPLC) Moleküler formül: C30H50O5 Moleküler ağırlık: 490,72
Kinin asidi - Diğer

Kinin asidi - Diğer

Kinik asit - Diğer Cat. Nr: NST-10-224 CAS: 77-95-2 Saflık: %98 (HPLC) Moleküler formül: C7H12O6 Moleküler ağırlık: 192,17
Glikirizik asit - Tüm ürünler

Glikirizik asit - Tüm ürünler

Glycyrrhizik asit, saponin – triterpen glikozit bileşen sınıfında doğal bir bileşiktir. Tatlı bir lezzete sahiptir ve tatlı meyan kökü Glycyrrhiza glabra'nın ana bileşenidir. Katalog No: NST-10-22 CAS: 1405-86-3 Saflık: %98 (HPLC) Moleküler formül: C42H62O16 Moleküler ağırlık: 822,93
Piroloquinolin kinonu (PQQ) - Kinonlar

Piroloquinolin kinonu (PQQ) - Kinonlar

Pyrroloquinoline quinone, doğal bir bileşiktir. Bakteriyel dehidrogenazlar için bir kinon kofaktörüdür. Çeşitli bakterilerden üretildiği için çeşitli doğal yerlerde bulunabilir. – elmalar gibi meyvelerden ve fermente soya fasulyelerinden, sert topraklara ve insan anne sütüne kadar. Cat. Nr:NST-10-74 CAS:72909-34-3 Saflık: %98 (HPLC) Moleküler formül:C14H6N2O8 Moleküler ağırlık:330,21